5 Mayıs 2009

Panki'ye açık mektup


Bebişim yoksun okulda.Şıpsevdi annesiz kaldı.Karamel ve Paparazzi birbirlerine sarılıp ağlıyolar.Ben de okuyacağını ümit ederek bloga yazıyım dedim.Hasta yatağında bi başına kaldın kuzuum.Tamam bu kadar duygusallık yeter.Yersen öyle lüp lüp dondurmaları olucağı buydu.Ne edersen kendine Pankican aklında tut.Neyse asıl haberi veriyorum tarihten 92 alarak sınıfın gururu oldun.Bu erdemli davranışını takdir ediyor başarılarının devamını diliyorum. (Buna da blogu iletişim aracı olarak kullanma denir)


Romantik Komedi

3 yorum:

  1. My dear friends, sincerely thanks for visiting our air shox website! The following listed is the detail description of Shox TW. If you are interested in buying cheap air shox, warmly welcome you to contact us online around the clock, and we will supply you the top quality air shox with cheap price & excellent service.
    We are anticipating building up a very strong bridge on which we can go ahead and ahead together!
    our Nike air shox:
    Shox Ride & PlusShox Allegria GlowShox FSMShox DendaraShox 45Shox Legend TrainerShox VCNike Shox ExplodineShox Basketball
    Shox 2:40Shox WarriorShox Glamour IIShox RhythmicShox DShox Propulsion

    YanıtlaSil
  2. Sağol bebeğim ben mi yedim zorla biri yalar biri yalamaz olmaz dediniz ısmarladınız heh sonuç bu.Ben ve lanet olası notlarım:P ve son olarakta o nedir ? shugin kimdir? kimlerdendir ? necidir?
    Panki Punki

    YanıtlaSil
  3. shugincan blogumuzun üzerinden reklam yapan bi şahıscan sanırım pankicim
    roantiğin komedin

    YanıtlaSil