19 Ağustos 2010


Balkonda oturup yıldızları izlerken bir yıldız kaydı.Sadece şu an iyi olmadığını bildiğim avukat'ın mutlu olmasını diledim.nerde nasıl olduğu önemli değil,yeter ki mutlu olsun dedim.

O hep değerliydi benim için.İlişkimiz başlamadan önce de,ilişkimiz içinde de,bittikten sonra da.Hiçbir zaman sadece sevgilim olmadı.Belki de bu yüzden ilişkimiz bittikten sonra ona arkadaş sıfatını yüklerken hiç zorlanmadım.
Ben bilmiyodum hiç,kendimi düşünmeden dilek tutabileceğimi,birinin sesini mutlu duyunca bu kadar sevinebileceğimi,buruk olduğunu hissettiğimde ondan habersiz ağlayabileceğimi.İşte o yüzden gerçekti,o yüzden büyüktü...Böyle bir aşkı bu kadar erken yaşadığım için şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum.Çünkü bundan sonra aşık olmam zor değil belki ama ilişki yaşarken beklentilerim yüksek olacak.Sıradan ilişkiler beni tatmin etmeyecek.Ama kesinlikle,ne onunla birlikte olduğumuza,ne de ayrılığımıza pişmanım.O benim çocukluğum,beraber büyüdüğüm...Benim ben olmamda büyük emeği olan,hala yanındayken kim olduğumu hatırladığım insan...

Bunların çoğunu açık açık söylemedim ona.Söylememe gerek yok biliyor çünkü hepsini.Benim bildiğim gibi...
RomantiKomedi

7 yorum:

  1. şuan seni çok iyi anlıyabiliyorum. çünki aynı durumdayız :) ama insan en çok ilişki bittikten sonra (yani sevgili olamayacağınızın durumu anlaşıldığın yada bir engel çıktığında) onun mutlu olmasını dilerken sözlerle samimi ama içinden asla samimi olamayacağını biliyor. en kötü yanıda bu. öf içim acıdı be :/

    YanıtlaSil
  2. ben de dileklerim konusunda samimi olamayacağımı düşünüyodum ilişkimiz bitmeden önce.şimdi kendime şaşırıyorum hatta ama gerçekten çok içten istiyorum mutlu olmasını.onun hakkında kötü düşünemem ki zaten...bu sanırım biraz da aşkın tamamen bitmiş olmasıyla alakalı.o zaman tamamen bırakıyosun bencil düşünmeyi.
    RomantiKomedi

    YanıtlaSil
  3. yine de şanslısın..4 yıl geçirdiktan sonra hala konuşup görüşebiliyorsun ihitiyacın oldunğunda birbirnizin yanındasınız..ben napıyım 1.5 yılın sonunda biranda bıçak gibi kesilen bir ilişki hem de yüzyüze bile bitiremeden..hoşçakal diyemeden ya da tüm kinimi içimde kalanları yüzüne söyeleyemeden..en önemlisi NEDEN? diyemeden..bende olmayan neydi?? diyemeden..
    Karamel...

    YanıtlaSil
  4. siz tanıştıktan kısa bi süre sonra birlikte olmaya başladınız.bizimki eski ve sağlam bir dostluğun üzerine kurulmuş bi ilişkiydi.bunun çok etkisi var.ve sen benim şu an yaptığımı başarabilirdin belki ama doktor bunu kaldırabilicek yapıda bi insan değildi.ayrıldığınızda hala aşıktı sana.
    RomantiKomedi

    YanıtlaSil
  5. nişantaşında nerden nereye demiştik ya..kırk yıl düşünsem nereden nereye diyeceğimiz aklıma gelmezdi..
    Karamel...

    YanıtlaSil
  6. benim gelirdi sanırım.hissediyodum böyle olucağını kendim için.ama böylesi daha iyi oldu.tabiki ben de isterdim masalım sürsün,ama yürümedi.o çabaladığında ben görmedim,ben çabaladığımda o görmedi.ama bu saatten sonra bunları hiç sorgulamıyorum.ne diyim ikimizde mutlu olmayı hak eden insanlarız...ben,bana yalnız olmanın iyi geliceğini düşünüyorum şimdilik.
    RomantiKomedi

    YanıtlaSil