29 Temmuz 2009

mimcan


Kaç saattir konuya nası girsem diye uğraşıyorum beceremedim.Bodoslama dalıyorum ben mime...


Hep istemişimdir: içimde hep kalıcağını bile bile bıraktığım oyunculuk...


Hep garipsedim: insanların uzmanlaştıkları konuda ukala olmalarını hiç yadırgamam hatta bunu bir hak olarak görürüm ve yakıştırırım ama cahil ukalağını hiçbir şekilde anlayamıyorum.İnsan bilgisiz,kültürsüz olabilir ama bunu kapatmak için her konuya hakimmiş gibi davranmaları gerçekten komik oluyor.


Hep hayal etmişimdir: işte bu fazlasıyla özel. (böyle bi gizemli hava...)


Hep çok sevmişimdir: hayal kurmayı...kendimi bildim bileli sorunlardan kaçmak için veya başka bir sebeple...sebebe gerek bile yok aslında...


Hep karıştırmışımdır: bu benim için oldukça önemli bi itiraf :) 2 sene öncesine kadar bizi ısıran sineklerin kara sinekler olduğuna inanırdım.

NOT: Pankicanım Aşkın Nur Yengi ve Zuhal Olcay'ı tek karıştıran sen değilsin bebeğim Haluk Bilginer dışında da oldukça benzer yönleri var.
Romantik Komedi

3 yorum:

  1. Heyyyy biri bişeyler yazdıııı.Yupiiiii.Yuppiii.(reklam parası alabilcek miyim?)Herkes cevaplayana kadar bir yazı daha yazmayacaktım o kadar gurur yaptım yani.Sonra cevap gelmedikçe bari biri yazsada bende dilediğimce saçmalasam hepsini rezil etsem dedim.Bu kadar düştüm ama biliyordum ben yazarsa bir romantiğim bidanem gülüm yazar dedim belki interneti olmayan bir yerdedir dedim elektrikler kesilmiştir dedim sular gitmiştir dedim.Kendimce kendimi avutmaya çalıştım.Ama olmadı başlarım grururuna diyerekten birşeyler karalamaya girdim ki bu kurtarıcı yazıyı gördüm.O kadar güzel bir hiski sonuna kadar tadını çıkarıyorum bu yorumluktan çıkmış yorumu yazarken 5 kere okudum mimcanını ya çok yılışık olucak ama ben seni çok seviyorum yaaaaaaaa.Ve evet bu satırlar kesinlikle bana ait.Ve kesinlikle hiçbir baskı altında kalmadan yazıldılar.
    Not:Ya o yupoydu dimi tüh yine olmadı.

    Sırnaşık Yılışık Pankicanın

    YanıtlaSil
  2. Aa bide bende deviantartta keşfetmiş bulunduğum ve japon işi olduğunu düşündüğüm bu aşırı gerçekçi bebeklere hastayım.O kadar mükemmel o kadar kusursuz o kadar insan variler ki ürkütücü.

    YanıtlaSil
  3. seninle konuşmayı çok özledim pankicanım punkicanım cigerim...bende mimi görünce böyle bi ünlü havalarına girdim.benle röpöraj yapıyolarmışçasına...sonra perdeleri falan kapadım basını özel hayatımdan uzak tutmak için. üç buçuk milyonluk çakma yüzüğümü 17 karat pırlanta falan sandım hatta.ardından şu ses beni kendime getirdi 'romantiiik köpeğini gezdir hayvan ölücek'.bi iki saniye için anneme 'bu ne cüret hizmetçilere boşu boşuna mı para veriyorum' demek geçti içimden ancak kısa süre sonra gerçek hayata döndüm.işte o an çok hüzün vericiydi...
    romantik komedi

    YanıtlaSil